Hivatalosan úgy van, hogy maximum 60 fok, és kifordítva kell mosni. Nekem a római V verzió a legrosszabb állapotú. A “gyári” pólók fólia anyagát nem ismerem.
Amiket én készítettem, azok eddig teljesen jók, sokat hordom, hogy teszteljem a különböző fólia anyagokat.
Rajongói találkozó
- Bopat
- Kronos - Minden idők ura
- Kapcsolat:
Re: Rajongói találkozó
A legtöbb nekem is megvan, bár eléggé leharcolt állapotban... pedig vigyáztam rájuk, talán 2-3 x viseltem őket/év.
Nem lehet hogy nem kifordítva mostátok őket? Mert nekem csak az első van kicsit oda, a többi teljesen patent, pedig nagyon gyakran használom őket.
Nem tudom, nem én mosom őket.
A kedvencem az első póló, a fekete, I am here because ... feliratos.
Amerikában többször voltam vele, mindenki tudta miről van szó... Na az még relatív jó állapotban van.
Nem lehet hogy nem kifordítva mostátok őket? Mert nekem csak az első van kicsit oda, a többi teljesen patent, pedig nagyon gyakran használom őket.
Nem tudom, nem én mosom őket.
A kedvencem az első póló, a fekete, I am here because ... feliratos.
Amerikában többször voltam vele, mindenki tudta miről van szó... Na az még relatív jó állapotban van.
A hétvégén akkor mindenki készüljön a találkozóra! Szerdán vagy csütörtökön beszélek a Mentosszal, aztán megírjuk a részleteket. Bár elsőre úgy tűnik, hogy szombaton három órára már lehet jönni hozzájuk Agárdra, kb. addigra én is ott leszek.
Megbeszéltünk mindent, marad az alapállapot. Mentos és Hannibal holnap dél körül ér Agárdra, Mi kb. 3 óra körül, ezenkívül meg mindenki ahogy tud, de szerintem ez a 3 óra körüli időpont elég jónak tűnik. Valami kaja lesz, Mentosék vásárolnak, viszont inni mindenki hozzon magával!
Ez most zártkörű klubtalálkozó vagy bárki mehet? Sajnos nem jó az időpont, pedig már 3 éve nem láttam időgépet élőben.
Megbeszéltünk mindent, marad az alapállapot. Mentos és Hannibal holnap dél körül ér Agárdra, Mi kb. 3 óra körül, ezenkívül meg mindenki ahogy tud, de szerintem ez a 3 óra körüli időpont elég jónak tűnik. Valami kaja lesz, Mentosék vásárolnak, viszont inni mindenki hozzon magával!
Ez most zártkörű klubtalálkozó vagy bárki mehet? Sajnos nem jó az időpont, pedig már 3 éve nem láttam időgépet élőben.
Aki tudta a címet, jöhetett. Publikus rész nem volt, de ha valakit komolyan érdekelt volna, eljöhetett volna. Nem titkos itt semmi, csak nem verjük nagy dobra az egészet.
Aki tudta a címet, jöhetett. Publikus rész nem volt, de ha valakit komolyan érdekelt volna, eljöhetett volna. Nem titkos itt semmi, csak nem verjük nagy dobra az egészet.
Ez jól hangzik, talán egyszer én is eljutok egy ilyen találkozóra. Vagy az is lehet, hogy már eljutottam. Hmm, lehet kéne egy óra a WC felé...
Sziasztok! Sejtem, hogy ez a találkozó inkább csak a fórumon kialakult baráti körnek szól, de egyébként vannak néha hivatalos rendezvényeitek is? Olyan, ahol megjelenhetek én mint bámészkodó, esetleg csodálhatok relikviákat is?
- Zsolt
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
Sziasztok! Sejtem, hogy ez a találkozó inkább csak a fórumon kialakult baráti körnek szól, de egyébként vannak néha hivatalos rendezvényeitek is? Olyan, ahol megjelenhetek én mint bámészkodó, esetleg csodálhatok relikviákat is?
Ilyen is van, legutóbb kb. 3 hete volt a BNV keretein belül. Ott lehetet autót nézegetni, meg replika dolgokat fogdosni, fotózni.
(le is sérült a légdeszkám, de majd egyszer megcsinálom)
Ilyen is van, legutóbb kb. 3 hete volt a BNV keretein belül. Ott lehetet autót nézegetni, meg replika dolgokat fogdosni, fotózni.
Valaki igazinak hitte és kipróbálta?
- Zsolt
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
Lehet. Magam készítettem, így a javítás nem okoz problémát.
Lehet. Magam készítettem, így a javítás nem okoz problémát.
Melyikre gondoltál? Milyen van még?
9DF514CC-1255-4FD6-A85B-F39FD4297B7C.jpeg7CD02AEB-1766-473B-A68E-A1082FEDB8EE.jpeg504CA07E-5432-4825-BCA8-65EDCC13BE32.jpegBC428CDC-D506-4239-865B-E8B11BEA9AAF.jpeg
Ezekből a pólókból lehet még rendelni?
9DF514CC-1255-4FD6-A85B-F39FD4297B7C.jpeg7CD02AEB-1766-473B-A68E-A1082FEDB8EE.jpeg504CA07E-5432-4825-BCA8-65EDCC13BE32.jpegBC428CDC-D506-4239-865B-E8B11BEA9AAF.jpeg
Ezekből a pólókból lehet még rendelni?