Kinél milyenek az élethelyzetek.
Nintendo ds is azért vettem meg meg a psp-t is mert már kelett valami.
De mivel már nincs rá szükségem ezért eladom nálam már csak így megy a gépek jönnek mennek.Volt olyan hogy ugyanolyan gépet kétszer is vettem az évek során mert ugye az egyiket eladtam.
Tabletot soha nem akartam venni mert marhaságnak tartottam.
Most meg mégis veszek.Jól mondta egyébként az egyik fejes a microsoftnál hogy a jövő a tableté az asztali pc-k kora leáldozott.
Nyilván nem tűnnek el de egyre többen akarnak hordozható gépeket venni.
De itt ajó példa a vásárlásaimra.
Vettem egy playstation 2-őt 1 hónapja hogy majd jó lessz filmezni aztán eddig egy filmet se néztem meg meg nem is játszottam rajta.
Így inkább eladom és veszek helyette egy tv-box-ot vagy valamilyen multimédiás lejátszó dobozt a tv mellé.
Néztem dualcore-os androidos tv-box-kat jónak tűntek.
Nincs neked indokolatlanul sok pénzed?

Hát nincs mivel vagyonőrként dolgozom nem keresek sokat de mivel szeretem a műszaki cuccokat ezért áldozok rá.
De hogy visszatérjek a kérdésed apropójára:
A tablet és a tv box nekem nem kerül semmibe.Így aztán megveszem.
Ezt úgy tekintem mint egy befektetést.
Ugyanis vettem annó egy nintendo ds gépet 10 e ft-ért.
Amit eladtam haszonnal abból a pénzből vettem egy nintendo dsi-t.
Azt megint haszonnal eladtam abból vettem egy psp-t.
Amit megint minimális haszonnal továbbadok ebből a pénzből veszem a psp-t.
Vagyis magyarra lefordítva csináltam hónapok alatt 10 e ft-ból 23 e ft-ot jó mi?
Azt már meg sem merem említeni hogy azt a 10-est antik könyvek és más cuccok bizniszelésének nyereségéből kerestem vagyis még az se volt kiadás.
A Ps2-t meg elcseréltem volt egy nintendo gamecubeom.
Úgyhogy minőségi csere volt az is főleg mivel 10 e ft értékű gépből csináltam 15-öt.
Rá kellett jönnöm, hogy az időutazás veszélyekkel jár. Így hát amint visszatértünk, elpusztítom a DeLoreant, és onnantól fogva az univerzum másik nagy rejtélyének kivizsgálására szentelem időm: a nőkre.