lee írta:Sidaries írta:Nem, a Jennifer dzs-vel nem az igazi.
Márta? Emma? Klára?
A Klári felmerült, mert a vezetéknevemmel együtt vicces lett volna, de nem akartunk már most kibaszni a gyerekkel.

lee írta:Sidaries írta:Nem, a Jennifer dzs-vel nem az igazi.
Márta? Emma? Klára?
Sidaries írta:A Klári felmerült, mert a vezetéknevemmel együtt vicces lett volna, de nem akartunk már most kibaszni a gyerekkel.
Zsolt írta:Volt, van Messenger csoport az sem működik. Delorean Klub néven. (te is benne vagy) De ettől függetlenül indítható még egy delorean.hu csoport.
Bopat írta:Van meg itt egyaltalan valaki?
Vagy mindenki atmaszott a szaros facebookra?
Valahol nemreg olvastam, hogy a facebook nagyon megy ki a divatbol es a klasszikus forumok ismet jonnek vissza... mint pl reddit es egyeb okossag.
Ide is visszaszokhatnank, nekem ez itt sokkal jobban tetszik, mert minden azonnal visszakeresheto, atlathato.
Sidaries írta:Bopat írta:Van meg itt egyaltalan valaki?
Vagy mindenki atmaszott a szaros facebookra?
Valahol nemreg olvastam, hogy a facebook nagyon megy ki a divatbol es a klasszikus forumok ismet jonnek vissza... mint pl reddit es egyeb okossag.
Ide is visszaszokhatnank, nekem ez itt sokkal jobban tetszik, mert minden azonnal visszakeresheto, atlathato.
Igen, átszoktunk a szaros facebookra.
Én minden nap vagy másnap azért idenézek, de mivel nincs mozgás én sem ide írok.
(Egyébként telibeszarom a divatot, a legkevésbé sem zavarja meg a napi működésemet.)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég