Sidaries írta: A Delorean motorja elég halk, a szél és kerékzaj sokkal hangosabb.
Mert nem nyomod neki eléggé

A szél tényleg hangos, pont az ember füle közelében, az ablakkereten lehet egy nagyobb örvénylés.
Sidaries írta: A Delorean motorja elég halk, a szél és kerékzaj sokkal hangosabb.
Szabi írta:Sidaries írta:Pirelli P6000 nincsen? Elméletileg az van ebben a méretben.
Egyébként fogalmam sincsen hogy honnan lehetne arrafelé gumit szerezni. Egy-két éven belül nekem is aktuális lesz a dolog, már alig várom.
Mivel a magyar Pirelli b...ott válaszolni a kérdésemre, az angol központjukat kérdeztem, és megerősítették, hogy már nem gyártják ezt a méretet. Nem is a Conti vagy Michelin gumik beszerzésével van gond, mert bármelyik gumis rendel nekem, de előre le kell perkálni az árát, és aztán ha a kezembe nyomja a sok éve gyártott vackot, akkor már nem sok mindent lehet csinálni. Ezért kellene egy ismerős, aki rá tud nézni a gumira, mielőtt elhozza vagy mielőtt kifizetem.
Bopat írta:Ha gondolod megadom a pali elérhetőségét akitől mi vettük annó Siddel. Cooper, és ugyanaz a típus elől hátul.
Igaz időbe telik, mert Amerikából hozza, de Pesten veheted át tőle.
Sidaries írta:Bopat írta:Ha gondolod megadom a pali elérhetőségét akitől mi vettük annó Siddel. Cooper, és ugyanaz a típus elől hátul.
Mondjuk nem tudom te hogy vagy vele, de szerintem esőben ezek nem valami jó gumik.
Bopat írta:Ha gondolod megadom a pali elérhetőségét akitől mi vettük annó Siddel. Cooper, és ugyanaz a típus elől hátul.
mentos írta:A linken nem is ugy nez ki mint amit lefenykepeztel
Sidaries írta:Felhozom ezt a témát, mert egy igen érdekes dolog történt. A tegnapelőtti forgatás alatt (Jövő szerdán majd írom a blogon, hogy mi volt ez.), az utolsó jelenet, utolsó pillanatában, az utolsó ajtócsukásnál hallottam felülről egy reccsenő hangot. Na mondom elérkezett az, ami előbb utóbb minden Deloreannél elérkezik, eltört a torziós rugó. Amikor pedig nem tudtam, csak marha nehezen nyitni az ajtót, már biztos voltam benne. Aztán amikor kimentem a fényre a mélygarázsból, megnéztük Zsolttal a történést, és meglepve láttam, hogy nem a torziós rugó tört el, hanem a bal első ajtótartó zsanér. Ahogy néztem, mást talán nem vitt el magával, de a kérdésem, most csak az ajtózsanérral kapcsolatos.
Szerintetek mennyiért lehet ilyet csináltatni? Mert szerintem nem kizárt, hogy lehet. Őszintén szólva nincs kedvem kifizetni érte 436 eurót, amennyiért az Ed adja a használtat. (https://www.delorean.eu/catalog/product_info.php?products_id=122002 Egyébként megéri megnézni, hogy messze ez a legdrágább zsanér a négyből, tehát egyértelmű, hogy nem én vagyok az első, aki így járt. Valamint a dmctalkon is több fórum foglalkozik a problémával.)
Szóval szerintetek lehet ilyet cnc-zni valahol? Vagy önteni? Vagy faragni vagy mittudomén? Lesz az olyan jó, mint az eredeti?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég