Üdv a Delo fanoknak.
Attilának hívnak és biatorbágyon élek. Szeretnék 1-2 infót megosztani a biai autóval kapcsolatban. Mint azt láthattátok nagyon nagyon lestrapált állapotban van a gép. Ezzel még nem is lenne "gond" mert pénzel mindent meglehet oldani. A nagyobb baj az hogy a karosszéria néhol már "rozsdásodik" és a kettős Y alváz is már a múlté. Nem kicsit porlik. Legnagyobb bánatomra. Probáltam bizniszelni a Péterrel (tulaj) hogy szivesen átvenném tőle az autót egy megfelelő összegért és akkor ért a hidegzuhany. 14000 euró!!!

Kérdem tőle ez valami akció hogy egyet fizet kettőt vihet? Mire ő: -Ennek az autónak kultusza van és azért ennyi. Oké rendben de ENNYIRE??? Az infók nagy része a szerelőtől származik aki (gratula neki) működésre birta a motort. Mióta itt voltatok bián azóta beszéltem Péterrel és biztatott hogy majd amikor visszajön (10.18) akkor kiássa gépet és megjáratjuk egy kicsit. Remélem sikerül valamit összehozni és akkor majd csinálok képeket. Addig is rajta vagyok az ügyön.
Lehet hogy nem figyeltem eléggé de pontosan kié is a delo? Sidaresé?
Üdv: Barátotok az időben. Doki. ELB
Helló biadoki! Igen, a Delorean az enyém. Sajnos a biatorbágyi Delorean tényleg nagyon le van gatyásodva és az alját még nem is tudtuk megnézni. A karosszéria szerintem annyira nincs rossz állapotban, viszont ha a dupla Y alváz porlik akkor az nagyon nagy baj. Onnan szinte lehetetlen a megmentés. Persze lehet alvázat is venni, de az NAGYON durva áron van.
14000€ irreális ezért az autóért már csak az alváz miatt is. Az én most már közel tökéletes Deloreanom volt 15000$. Persze a behozatal jelentősen megdobja, de még így is megvolt 4,5M-ban. Volt most pár javítás, de szerintem mindenestől lesz 5M a teljes ár.
Na most ha az alváz tényleg ennyire rossz, akkor a 3,6M-s vételáron felül még legalább 2,5M lenne a felújítása, márpedig 6M-ért már Európában is lehet Deloreant kapni. Ritkán, de lehet. És akkor azzal közel sincs annyi gond, mint ezzel. Szerintem ennek az ára valahol 2M Ft körül lehet. Inkább kevesebb.
Előre köszönünk minden segítséget és remélem tényleg történik valami azzal a szegény autóval. Sokat bírnak és közel elpusztíthatatlanok, de nem teljesen. Ha jól tudom, akkor az autó már jópár éve nem volt beindítva. Ebben az esetben szerintem ne nagyon próbálkozzatok vele. Szerintem már nem fog beindulni.
Azért kiváncsian várom mi lesz.