Nah körutam 1. állomása képpen kiderítettem hogy megy a látogatás a tréning pályán...
Bár nem tudom hogy Siddel érkező GPS-es kolega külön kocsival jön-e vagy a DeLoreanban mint 2. utas foglal helyet, bár ha le akar lépni akkor lehet h külön jön, de mindegy is...
Szal a lényeg h a programon résztvevővel, jelen esetben ez ugye Sid

, egy kocsiban érkező személy ingyen és bérmentve bemehet az előadás ill. a teszt ideje alatt a várószobába, és ha olyan az idő a tesztpálya mellől is figyelemmel lehet követni az eseményeket.
Akkor sincs különösebb gond ha külön autóval érkezünk, viszont aki akar jönni, annak ott kell lennie kocsival reggel a Hungaroring előtti gyülekezőn, mert csak egyszerre engednek be minket, ill. a résztvevőket a Hungaroring területére, aki később jön mint h a vezető bekíséri a csoportot, az IJ...
Szóval Sid kérnénk szépen vmi időpontot + helyet ha van megbeszélve vmi gyülekezőnek, bár én olyan 8-fél9 körülre lehet h magamtól is kivezénylődöm

De egyeztetés mindenképp szükséges!
Kamera ügyileg pedig valószínűleg egy fél-profi kamerát fogunk bérelni a keddi napra, mármithogy én egyedül...

, csak már királyi többesben beszélek

a 2. etap a kamera intézés lesz, majd arról is írok...
Viszont azért nagyon valószínű h még ma el kell majd mennem, h ne holnap nyitásra keljen, mert akkor nem biztos h oda érnék, úgyhogy olyan 4 óra körülig viszont Sid el kéne döntened h tuti h a DMC-vel jössz-e, mert azért a Passat bár szép autó, de miatta lehet h nem bérelnék kamerát