kb 8 db hot wheels kisautó van a vissza a jövőbe 2 fimből eladó a greedo shopban, Budapesten. 1500/db áron. van ott egyéb más filmbeli relikvia is. Figurák, nagyobb autók több változatban, iphone tok - komplett autó, egyebek. érdemes bemenni, vagy felhívni őket. http://www.greedo.hu/
telefonon kell őket felhívni.. Érdekes üzletpolitika... A magyar webshopok mind érdekesek, egytől egyig. Nem is tudom hogy élnek meg ... lásd a másik topikban mit írtam...
Van egy új csomagolású HotWheels autó, hover mode. Először azt hittem, csak a csomagolas más, de az a korábbitól elterő a szélvédő színe, nem kék hanem átlátszó.
kb 8 db hot wheels kisautó van a vissza a jövőbe 2 fimből eladó a greedo shopban, Budapesten. 1500/db áron. van ott egyéb más filmbeli relikvia is. Figurák, nagyobb autók több változatban, iphone tok - komplett autó, egyebek. érdemes bemenni, vagy felhívni őket. http://www.greedo.hu/
praer
Épp arra volt dolgom, így bementem. Hát most csak egyféle Hot wheels kisautó volt, meg a 3 Welly
a hower mode-ból vittem be 8 db-ot. 1 féle, de 8 db van belőle/ lehet már csak volt. + a wellys-ek, + a iphone-tok. + szerintem még bttf figurák is vannak/voltak.
az azért szép lenne.. egy távoli álmom egy star wars bolt, de ez még várat magára.. csak bizományiban vannak bent cuccaim, régi jó ismerősöm a tulaj. a hot wheels modelleket én vittem be oda, meg lehet ott kapni sok-sok star wars modellt a Kultikus hajók sorozatból. Aki szeretne ilyet - ez itt a reklám helye keressen meg privátban.
És ilyen haszonkulccsal dolgoznak? Mert akkor viszek be mondjuk légdeszkát, kérek érte 120 ezret, ők meg árulják mitbánoménmennyiért Mint írtam, érdekes üzletpolitika...
Én ma végre begyűjtöttem az 1:24-es Welly modellt. Elég régóta vadásztam, de vagy nincsen (max a 3. részes verzió), aukciós oldalakon meg arany árban megy.
nem értem ezt a haszonkulcsozást.. minden dolog annyit ér amennyit adnak érte.. képregénybörzén 1000-1500-ért úgy vitték mint a cukrot. Mármint a hot wheels-es darabokat. ha meg a star wars-ra gondoltok, akkor meg még olcsón is megy nála... évről évre minden drasztikusan drágább lesz. Pl: egy Ashoka figurát próbáljon meg az ember hivatalosan szerezni... több 10000!! bontottan is..