Tavasznyitó Klubértekezlet 2009.03.21
- mentos
- Időparadoxonelhárító
- Kapcsolat:
Re: Tavasznyitó Klubértekezlet 2009.03.21
Sid! Azért remélem fotók lesznek. Ugye? Ha már nem lehetek ott.
Eddig is voltak, nem?!
Most is lesznek, különben is mindig akad 1-1 új ember aki most látja első alkalommal az autót, és ők mindig szétfotózzák a memóriakártyájukat, én csak tudom
Eddig is voltak, nem?!
Most is lesznek, különben is mindig akad 1-1 új ember aki most látja első alkalommal az autót, és ők mindig szétfotózzák a memóriakártyájukat, én csak tudom
- p-parker
- Kronos - Minden idők ura
- Kapcsolat:
különben is mindig akad 1-1 új ember aki most látja első alkalommal az autót, és ők mindig szétfotózzák a memóriakártyájukat, én csak tudom Igeeeeeen !!!!
Jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy én is ott tudok lenni.
Na szóval. Jelenlegi állás szerint ennyien leszünk:
Mentos
KinderDMC
Dubniczkia
Skynet
e.d.
p-parker
Loner
+ akik jönnek velük. Ez részemről a barátnőmet, e.d. részéről a barátját, p-parker családját és ha jól emlékszem még innen-onnan pár embert jelent ami kábé 13-14 embert jelent. Nagyon szép szám, háromkor találkozunk.
Mentos
KinderDMC
Dubniczkia
Skynet
e.d.
p-parker
Loner
+ akik jönnek velük. Ez részemről a barátnőmet, e.d. részéről a barátját, p-parker családját és ha jól emlékszem még innen-onnan pár embert jelent ami kábé 13-14 embert jelent. Nagyon szép szám, háromkor találkozunk.
- kinderdmc
- Időparadoxonelhárító
- Kapcsolat:
Már alig várom,hogy ismét láthasam Delokát és Rajongóit Egyre többen leszünk,ez tök buli
Találkozóra fel
Találkozóra fel
KiNDER DMC
- p-parker
- Kapcsolat:
Én pedig alig várom , hogy először láthassam a DeLoreant , és kíváncsi vagyok kik azok a hozzám hasonló "elvetemült" emberek , akik rajongani tudnak egy majd' 30 éves négy keréken guruló rozsdamentes vasért !
- mentos
- Időparadoxonelhárító
- Kapcsolat:
Hajrá skynet!
- p-parker
- Kapcsolat:
Az előbb keltem , és felhúztam a redőnyt : NAPSÜTÉS ! KIRÁLY IDŐ !! A végén még szerencsénk lesz !! Csak kitartson egész nap !! Kirándulásra - és Tavasznyitóra fel !
- kinderdmc
- Időparadoxonelhárító
- Kapcsolat:
Skynet Mindent bele,fúrj egy-két lyukat aztán lóra fel és irány Tatabánya!
Jelentem Salgótarjánban is 6,5 ágra süt a nap ,a hideg a derekamig ér,de töretlenül számolóm a perceket a vonat indulásig Bizom benne,hogy máshol is ilyen jó idő van!
Delorean FoREVER
Jelentem Salgótarjánban is 6,5 ágra süt a nap ,a hideg a derekamig ér,de töretlenül számolóm a perceket a vonat indulásig Bizom benne,hogy máshol is ilyen jó idő van!
Delorean FoREVER
KiNDER DMC
Megérkeztem haza, bár hazafelé sem volt sima az út. Majd a blogon megírom annak aki még nem tudja mik történtek még.
- p-parker
- Kapcsolat:
Mi pedig 15 perce értünk haza ! A mi haza utunk se volt zökkenő mentes !! Albertirsánál összetört a vízkeverő tárcsája , és ledobta az ékszíjat ! Vissza raktam , de rögtön le is esett . 70 km-t tettünk meg vízkeringtetés és töltés nélkül ! És 28 éves jó öreg 1500-ös kibírta !
- p-parker
- Kapcsolat:
DE A LÉNYEG ! Az DeLorean fantasztikus volt !!!! De mégis eltörpül a társaság mellett ! Nagyon örültünk , hogy megismerhettük ezt a remek társaságot !!! Sidnek köszönöm a lehetőséget , hogy valóban beleülhettünk az autójába,SŐT hogy mehettünnk is vele !Mentosnak köszönet a DVD-ért , igyekszem majd meghálálni !Kinder és Loner is nagyon szimpatikus és örűltem ,hogy társaloghattunk !Senki ne haragudjon , ha kimaradt a köszönő szövegelésemből , de tényleg mindenki szimpatikus és közvetlen- baráti volt ! Jól éreztük magunkat ! Nem igérem meg , hogy minden találkozón ott leszek (-ünk) de azon leszek , hogy a kapcsolat mindenképp megmaradjon !Még egyszer köszönöm mindenkinek ezt a remek Napot !
- p-parker
- Kapcsolat:
Ne haragudj Zsolt ! Neked is köszi , és minden jót !!!!!
Mi este fél nyolcra értünk haza, de azért csak most írok, mert ez idáig még nem tétem magamhoz
Mi este fél nyolcra értünk haza, de azért csak most írok, mert ez idáig még nem tétem magamhoz
Tértemet akartam az előbb írni
Tértemet akartam az előbb írni