Szia Sid.
Az autó nem tudom mikor volt utoljára beindítva de mint mondtam ismerem a szerelőt aki csinálta. Ő szintén biai. Na most ez a szervíz kb. 1,5 éve történt. Félre ne értsd de remélem nem lesz igazad és sikerül beindítani. Ami meg a karosszériát illeti nézd meg a képeid között a jobb hátsó felét az ajtó mögött. Nem tudom az mi de rettenetesen ronda. Amúgy az alváz meg valószínű hogy megoldható olcsóbban. Majd én megcsinálom fajin kis vaslemezből. Csak egy rendes kép kéne egy eredeti alvázról. Igaz egy kicsit nehezebb lenne az autó úgy 400 kg-mal vagy többel de olcsóbban kijönne.
Üdv: Barátotok az időben. Doki. ELB.
A jobb hátsó rész az nem rozsdásodik. A fickó aki ott volt azt mondta, hogy meg lett törve és mivel a panet drága ezért kiegyenesítették és lefestették. Na az pattog lefele.
Az alvázról pedig itt egy szép kép, de a netről minden fontos infót be lehet szerezni. Ha odajutsz, szívesen segítek bármiben.
Biatorbágyi mentőakció
Re: Biatorbágyi mentőakció
- Csatolmányok
- biadoki
- Időparadoxonelőállító
Köszi Sid.
Hogyan lehet pontos méreteket megtudni? Szerinted?
Barátotok az időben. Doki. ELB
Köszi Sid.
Hát marha nehezen az biztos. Ezeknek az alvázaknak az öntőformái már nincsenek meg. Emiatt nem nagyon tudták újragyártani őket. Talán a dmctalk.com-on éri meg érdeklődni, de nem nagyon van ötletem. Vagy egy jót kell keresni és azt lemérni. Szerintem legközelebb Hollandiában van szétszedett Delorean.
Hát marha nehezen az biztos. Ezeknek az alvázaknak az öntőformái már nincsenek meg. Emiatt nem nagyon tudták újragyártani őket. Talán a dmctalk.com-on éri meg érdeklődni, de nem nagyon van ötletem. Vagy egy jót kell keresni és azt lemérni. Szerintem legközelebb Hollandiában van szétszedett Delorean.
Akit érdekel a Delorean alváza, az szóljon, mert most küldtem biadokinak egy egész jó méretekkel megtűzdelt rajzot. Egyébként meg szerintem lehet, hogy ez a topik lassan zárható. Már úgyis csak offolnánk.
- biadoki
- Időparadoxonelőállító
Le a kalappal előtted sid. Űber király vagy. Ezek gyári adatok ahogy néztem. Nagyon megazsír. Köszi.
Barátotok az időben. Doki. ELB
- mentos
- Időparadoxonelhárító
- Kapcsolat:
Akit érdekel a Delorean alváza, az szóljon, mert most küldtem biadokinak egy egész jó méretekkel megtűzdelt rajzot. Egyébként meg szerintem lehet, hogy ez a topik lassan zárható. Már úgyis csak offolnánk.
Témazárással egyetértek, az alvázas rajzot meg szerintem fel lehetne tenni honlapra, de ha nem akarjátok, akkor én mindneképp igényt tartanék azért rá..
Témazárással egyetértek, az alvázas rajzot meg szerintem fel lehetne tenni honlapra, de ha nem akarjátok, akkor én mindneképp igényt tartanék azért rá..
Na akkor itt van a .zip. Elég pontos méretek.
Sok ilyen doksim van. Mindegyik elég érdekes. A blogon is gyakran használom őket.
Sok ilyen doksim van. Mindegyik elég érdekes. A blogon is gyakran használom őket.
- Csatolmányok
- mentos
- Időparadoxonelhárító
- Kapcsolat:
Na akkor itt van a .zip. Elég pontos méretek.
Az ilyen dolgok érdekelnének, majd lehet h egyszer betámadlak egy pendrive-val...
Az ilyen dolgok érdekelnének, majd lehet h egyszer betámadlak egy pendrive-val...
Nyugodtan. Van bőven, de legalább 1G-s legyen.
- Zsolt
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
Akkor ezt a témát lezárom, köszönjünk az eddigi hozzászólásokat.